Webcasting ja videot tarjoavat huomattavia etuja yrityksen viestinnässä. Videoviestintä auttaa tavoittamaan katsojia syvemmällä tasolla kuin perinteinen media ja välittää viestejä tehokkaammin. Videot tarjoavat mahdollisuuden tuoda yrityksen persoonallisuuden esiin ja esittää tuotteet sekä palvelut realistisemmalla tasolla. Videot myös tehostavat yrityksen ja sen tarjooman brändäystä.

Tapahtumien videointi tarjoaa osallistumismahdollisuuden sellaisillekin henkilöille, joiden ei muuten olisi mahdollista päästä paikalle. Webcastingin avulla voidaan tavoittaa laajempi katsojakunta kuin olisi mahdollista ilman sitä. Hyvän webinaarin järjestäminen auttaa yrityksen brändin luomisessa.

Webcast palvelut

Webcast lähetykset auttavat saavuttamaan tehokkaasti halutut kohderyhmät kaikkialla Suomessa ja muualla maailmassa. Mahdollisuus monikameratuotantoon takaa inspiroivan katsojaelämyksen. Lähetykseen on mahdollista liittää diaesityksiä tai vaikkapa powerpoint-esitys vastaanottajille. Webcast palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden lähetyksen muokkaamiseen yrityksen brändin mukaiseksi.

Ammattitaitoisesti tuotettu webcast voi tarjota katsojilleen toisinaan jopa perinteistä paikan päällä katsomista paremman kokemuksen. Sisäisessä viestinnässä sen tarjoamat edut ovat myös huomattavat, sillä webcastingin avulla voidaan tavoittaa sisäiset sidosryhmät täysin uudella tavalla. Esimerkiksi yrityksen sisäinen asioista tiedottaminen, joka on monen yrityksen akilleen kantapää, on mahdollista saada kuntoon webcastingin avulla. Webcasting palvelut tarjoavat mahdollisuuden luoda videoita yrityksen sisäiseen tiedotuskanavaan, jolloin kaikki työntekijät pääsevät katsomaan videot haluamanaan ajankohtana, eikä vaikkapa vuorotyöläiset tai toisessa toimipisteessä työskentelevät jää paitsi olennaisesta tiedosta.

Reload Median webcast palvelut tarjoavat toimivan, nykyaikaisen ja taloudellisesti kannattavan vistintäkanavan koulutuksiin, seminaareihin ja muuhun sisäiseen sekä ulkoiseen viestintään. Jos webcast tuote kiinnostaa, kerromme siitä mielellämme lisää kasvotusten. Webcast palvelustamme voi lukea lisää täällä. 

Striimaus palvelut

Streamaus eli striimaus mahdollistaa videoiden katsomisen ilman niiden lataamista vastaanottajan koneelle. Koska videoiden mobiilikatsominen on yleistynyt viime vuosina, ja suuri osa ihmisistä katsoo videioita matkapuhelimellaan, on striimaus tärkeää videon lähettäjälle. Ilman striimausta videot vievät huomattavan osan mobiililaitteen muistikapasiteetista, mikä puolestaan aiheuttaa hitautta katsomisessa. Striimatuissa videoissa ei ole tätä ongelmaan, vaan ne voidaan katsoa nopeasti ja tehokkaasti ilman latausta, jolloin mobillilaitteen muisti ei kuormitu.

Webcast-striimaus tuo mukanaan interaktiivisuuden vaihtoehdon, tarjoten katsojille kommentointimahdollisuuden mikäli videon tekijä näin haluaa. Striimaus on mahdollista suojata salasanalla ja näin rajata katsojakunta tiettyyn ryhmään. Lähetykseen voi myös halutessaan myydä lippuja.

Webinaari

Webcastingin myötä myös webinaarien pitäminen on mahdollista. Webinaarit ovat tehokas työkalu viestintään. Webinaarin järjestäminen on hyödyllistä esimerkiksi koulutustilaisuutena, myynnissä ja markkinoinnissa sekä viestinnässä ylipäätään. Hyvän webinaarin järjestäminen on mahdollista sopivanlaisen webinaarijärjestelmän avulla ja oikein valittu webinaariohjelmisto tarjoaakin puitteet joissa syntyy hyvä webinaari. Laadukas webinaarijärjestelmä on helppokäyttöinen ja ohjaa käyttäjäänsä webinaarin pitämisessä. Lisäksi se tarjoaa myös mahdollisuuden myöhempään katseluun esimerkiksi asioiden kertaamiseksi sekä niille katsojille, joiden ei ollut mahdollista osallistua webinaarin esitysajankohtana.

Hyvän webinaarin järjestäminen on taitolaji, jossa ammattitaitoinen kumppani auttaa huomattavasti. Vinkkejä hyvän webinaarin järjestämiseksi voit lukea artikkelistamme.