• Onko yrityksenne miettimässä webcastien hyödyntämistä viestinnässänne?
  • Etsittekö toimivaa webcast-alustaa, jolla julkaista yrityksenne tiedotusta livenä?
  • Tarvitsetteko luotettavan kumppanin apua?

Webcast ja live-striimaus helpottaa viestintää

Reload Median webcast-palvelut tarjoavat toimivan, nykyaikaisen ja edullisen viestintäkanavan yrityksesi koulutuksiin, seminaareihin ja muuhun viestintään. Voit julkaista tiedotteet, uutiset tai kuulumiset suoraan kohdeyleisösi työpöydälle. Pystyt saavuttamaan heidät livenä tai myöhemmin tallenteena. Säästät rahaa, aikaa ja arvostat kohdeyleisösi ajankäyttöä.

Live-lähetysten ja striimaamisen suosio kasvaa nopeasti. Eräiden arvioiden mukaan muutaman vuoden sisään 90% internetin kaikesta sisällöstä on videomateriaalia. Tulevaisuudessa olet läsnä asiakkaallesi vain, jos ymmärrät, että olet brändi sekä media. Tällä hetkellä YouTube on maailman toiseksi suurin hakukone ja tarjoaa jo nyt mahdollisuuden ihmisille lähettää livenä netissä.

Varaa veloitukseton webcast-testiajo!

Tarvitsetko ammattimaisen verkkolähetyksen? Nyt pääset kokeilemaan sellaista veloituksetta! Tilaa webcast-esittely ja pääset kokeilemaan, miten webcast-palvelu toimisi verkkoviestinnässäsi.

Nimi (pakollinen)

Yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Verkkoviestintää henkilökohtaisesti live-kuvan kanssa

Hyvin tehty verkkoviestintä koostuu niin kirjoitetusta sisällöstä kuin elävästä live-kuvastakin. Reload Media on kehittänyt Striimari-webinaarituotteen, jonka avulla voidaan näyttää hyvälaatuista videokuvaa sekä esitysmateriaalia kaikkiin päätelaitteisiin. Striimarilla tarjoat viestisi asiakkaalle suoraan hänen työpöydälleen ja olet läsnä juuri hänen toivomallaan tavalla. Live-lähetyksenä voidaan hoitaa vaikkapa tulosjulkistus, sijoittajaviestintä, sisäinen viestintä, seminaarit, promootiot tai konsertit. Tarjoat asiakkaillesi mahdollisuuden valita, miten he viestisi kohtaavat.

Kustannustehokkaat webcast-palvelupaketit

Saat meiltä budjettiisi sopivan toteutuksen valitsemassasi paikassa tai meidän omassa studiossamme. Hyödynnämme aina viimeisintä tekniikkaa, ja sen ansiosta webcast-lähetykset onnistuvat helposti mistä vain. Webcast-palvelumme on suunniteltu tehokkaiksi ja selkeiksi paketeiksi, joista valitset vain sinulle sopivan vaihtoehdon.

Jatkuvasti kehittyvä Striimari tarjoaa mahdollisuuden live-lähetykseen, esitysmateriaalien synkronointiin, lähetyksen kommentointiin ja videoiden arkistointiin. Videot on mahdollista jakaa katsojien käyttöön myös P2P-multicastina, jolloin videolähetykset eivät rasita yrityksesi verkkoyhteyksiä. Tallenteen voit vaikka laittaa upotettuna omaan verkkosivustoosi, jolloin viesti jää nähtäväksi myös niille, jotka eivät päässeet paikalle.