Tarvitsetko ammattimaisen videon, jonka voit hyödyntää kanavassa kuin kanavassa?

Mainoksen, sisäiseen viestintään videon tai muun esittelyvideon?

Haluatko ammattimaista jälkeä kustannustehokkaasti?

Tehokasta videotuotantoa yrityksille

Ei ole häpeä olla nopea. Teemme videotuotantototeutuksesi nopeasti ja helposti.  Videotuotannot onnistuvat joustavasti nopeasta kuvauskeikasta monikameratoteutuksiin studiossamme tai toimistollasi. Tuotantoprosessimme on tarkasti etukäteen määritelty ja toteutetaan luodun suunnitelman mukaisesti. Kaikki tuottamamme videotuotannot sopeutuvat automaattisesti eri kanaviin ja formaatteihin: nettiin, tv-lähetyksiin tai tapahtumavideoiksi. Älä anna tärkeiden viestien tai muistojen mennä ohi, vaan ole läsnä helposti ja tavoitettavasti.

Ketterä tuotantotiimi ja selkeä videotuotanto

Sinun ei tarvitse murehtia käsikirjoituksista, järjestelyistä tai kuvauksista. Meiltä tulee koko videotuotanto suunnittelusta leikkaukseen. Ainoa asia, mitä sinun tulee tehdä, on esiintyä videolla tai hankimme tarvittaessa videoosi esiintyjät tai näyttelijät. Kauttamme saat toteuttajiksi aina parhaat tekijät. Monipuolisesta ja osaavasta verkostostamme löytyvät muun muassa ammattitaitoiset kuvaajat, ohjaajat, näyttelijät, käsikirjoittajat, editoijat, animaattorit, toimittajat ja juontajat. Ketterä tuotantotapamme perustuu freelance-työntekijöihin, joista kasataan aina sopiva tiimi videotuotantoa varten. Pieni tiimi saattaa sisältää vain miehen ja kameran, kun taas ison tapahtuman videointiin vaaditaan niin käsikirjoittajat, juontajat kuin kuvaajatkin.

Selkeät videotuotantopaketit

Olemme rakentaneet videotuotannoistamme selkeät ja avoimin hinnoin olevat paketit. Paketit perustuvat puolen päivän moduuleihin, joiden aikana kuvaus ja leikkaus toteutetaan. Mikäli nämä eivät suoraan vastaa tarpeeseesi, niin ole yhteydessä, jolloin muokkaamme sinulle sopivan suunnitelman. Videotuotanto on leipälajimme ja me mielellämme tuemme sillä liiketoimintaasi.

Tarvitsetko videotuotannon?

Nyt voit helposti tilata kustannusarvion projektistasi. Kirjoita kuvaus videointitarpeistasi oheisella lomakkeella ja lähetämme sinulle tarjouksen seuraavan arkipäivän aikana.

Nimi (pakollinen)

Yritys (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Kuvaile projektitarpeesi

Minivideopaketti

Tehotuotanto yritysvideoon 972€ + alv.

  • Puolen päivän kuvaukset
  • Puolen päivän editointi
  • Jakelu