Haluatko tarjota tapahtumasi livenä tai tallenteena?

Haluatko mahdollistaa asiakkaiden osallistumisen tapahtumaasi sijainnista ja ajasta riippumatta?

Olla läsnä asiakkaasi arjessa ilman sen suurempaa vaivaa?

Tapahtumien järjestäminen on nykypäivänä suurta showta, ja ihmiset odottavat yhä enemmän tapahtumatuotannoilta. Usein on myös niin, että tapahtumaan ei pääse kaikki sidosryhmäsi jäsenet, ja silloin on luonnollista tarjota mahdollisuus osallistumiseen erilaisten webcast- ja tapahtumavideointitoteutusten avulla.

Tee tapahtumastasi pysäyttävä videon avulla

Ihmiset ovat kiireisiä ja heidän saaminen tapahtumiiin on yhä vaikeampaa. Hyvä tapahtumatuotanto ottaa tämän huomioon. Selvää on, että tapahtuma on parhaimmillaan livenä, mutta sosiaalisen median ja videotuotannon kehittymisen myötä ihmiset myötäelävät tapahtumia ympäri maailman. Jakavat, osallistuvat etänä, kommentoivat ja jalostavat tapahtumaasi.

Oli sitten kyseessä koulutukset, seminaarit, yritystapahtumat tai muut tapahtumatuotannot, niin niiden videointi onnistuu helposti yhdestä osoitteesta. Teemme yhteistyötä Suomen parhaiden tapahtumajärjestäjien kanssa, ja videotuotannon lisäksi, voimme tarjota sinulle live-webcastin sekä striimari-tuotteemme tapahtumasi live- ja tallennetarpeisiin.

Tee tapahtumatuotanto reaaliaikaisesti verkossa

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda ihmiset yhteen ikäänkuin leirinuotiolle. Ilman muuta tapahtuman ydin on läsnäolossa, mutta läsnäolon määritelmä on viime vuosina muuttunut nopeasti. Tapahtumiin osallistuminen erilaisten on-demand-videoiden ja sosiaalisen median avulla on nopeasti lisääntynyt. Siksi live-syötteen tarjoaminen tapahtumastasi muuttaa tapahtumasi paikallisesta suoraan globaaliksi. Voit ulottaa keskustelun verkkoon ja saada ihmiset osallistumaan ja keskustelemaan tapahtumassasi ilman fyysistä osallistumista tapahtumaasi.

 

Rekisteröidy tapahtumatuottajapartneriksemme

Oletko ohjelmatoimisto tai tapahtumatuottaja? Haluatko tarjota asiakkaallesi tapahtumatuotantoon mahdollisuuden videointiin tai verkkolähetykseen livenä? No sehän sopii. Hoida sinä tapahtumatuotanto ja jätä videointi meille. Me teemme kaiken vaivattomasti ja sinä tarjoat videoinnin asiakkaallesi. Voit rekisteröityä tapahtumatuotantopartneriksemme helposti soittamalla Roopelle 050 32 82 371 tai täyttämällä allaolevan rekisteröitymislomakkeen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Aihe

Viesti