Reload Media ja läsnäolon helppous

Reload Media Oy on ketterä, toimintaa pelkäämätön ja nykyaikainen tuotantotalo. Meidän tehtävänämme on tarjota yrityksille helppo tapa olla läsnä asiakkaan arjessa. Oli sitten kyseessä webinaari, webcast-verkkolähetys tai vaikka YouTube Live -videotuotanto niin varmista läsnäolon helppous asiakkaasi arjessa kanssamme. Teemme kaikenkokoiset videotuotannot pienistä webcast-toteutuksista suuriin monikameratuotantoihin tai yritysvideoihin. Asiantuntevan kumppaniverkostomme ansiosta vastaamme ammattitaidolla suurtenkin tuotantojen haasteisiin.

Reload Median palvelutarjonta

Saat meiltä niin isot kuin pienet webcast-toteutukset, webinaarit, suuret monikameratuotannot, yritysvideot, mainokset sekä koko tapahtumavideoinnin toteutuksen. Toimipisteemme ja kalustevuokraamomme sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä. Toimimme pääosin Suomessa, mutta tarvittaessa myös kotimaan rajojen ulkopuolella mm. Pohjoismaissa, Baltiassa sekä muualla Euroopassa.

Reload Media työnantajana

Reload Media tarjoaa vuosittain kymmenille ihmisille töitä. Tuotannoissamme toimii erilaisia videotuotannon ja live-lähetyksien ammattilaisia. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään freelance-projekteissa, voit olla yhteydessä Roope Bergiin tai jättää hakemuksesi sivuillamme.

Yhteystiedot ja ajo-ohjeet