Jokaisen yrityksen tulee uudistua ja uudelleenladata itseään. Me mietimme syksyllä miten voisimme auttaa yrityksiä viestimään tehokkaammin? Miten kuvaisimme omaa rooliamme tämän ilosanoman saattajina? Tulimme siihen tulokseen, että olemme syyllistyneet työntekemiseen. Olemme olleet turhan paljon keikoilla sen sijaan, että olisimme myös aktiivisesti kertoneet mihin livelähetysten ja striimauksen maailma on menossa. Nyt korjaamme vääryyden ja pidämme sarjan ilmaisia aamupaloja, joita väritämme livevideon viimeisimmillä kuulumisilla. Pidämme siis Lämmittäjänkadulla lämminhenkisiä aamupalatilaisuuksia videolivelähetysten muodossa. Niin ja sinä olet tervetullut.

Livelähetystä ja aamiasta livenä

Aamiaisemme ei ole saarna eikä pelastustapahtuma vaan aktiivinen perhekeskeinen tapahtuma, jossa asiakkaat saavat itse kokeilla miltä striimaus tuntuu ja miten sitä voisi omassa markkinoinnissa käyttää. Olemme kehittäneet viime aikoina myös suunnitelmiamme oman livelähetystuotteemme Striimarin osalta sekä laajentaneet palvelutuotantoamme Youtube Live-tapahtumien ympärille. Uskomme, että näemme vuoden sisälle suuren muutoksen yritysten videoviestinnässä sekä markkinoinnin reaaliaikaistumisessa. Paraikaa kalustollamme lähetetään Twitchiin Guinnesin ennästystä, jossa Halo -pelisarjaa pelaa ennätysyrittäjä 50 tuntia putkeen. Kyllä ja striimiä seuraa tuhansia ihmisiä livenä. Siis pelin pelaamista, tähän on tultu.

Unohda markkinointi ja ole läsnä

Tajusimme, että toimittamamme palvelun avulla yritysten on mahdollista olla yhä paremmin läsnä asiakkaansa arjessa. Ei yrittää pakottaa asiakasta seuraamaan vaan tarjota sisältöä sinne missä asiakas on. Silloin milloin se hänelle sopii. Vaikka sitten mökin nokasta saunan jälkeen. Siksi uskomme, että maailma muuttuu ottamisesta antamiseksi ja palvelemiseksi. Niin kuin sen aina on kuulunut olla. Anna siis enemmän ja ole läsnä. Älä joka kanavassa, vaan siellä missä pystyt aidosti palvelemaan asiakasta.

Me lupaamme olla läsnä sinulle marraskuussa aamiaisen kera.

Aamiaistilaisuuksia järjestetään mm.

5.11. kello 09.00 – 10.00

9.11 kello 09.00 – 10.00

10.11 kello 09.00 – 10.00

13.11 kello 09.00 – 10.00