Jos tehtiin ennätyksiä Reloadissa tekemällä 3 keikkaa samaan aikaan eri maista niin nyt on jotain vielä mahtavampaa tiedossa. Saimme kunnian tehdä UMK16 kilpailijan Ylonan livelähetyksen tänään kello 21.00 YLE:n Uuden Musiikin Kilpailun Facebook-feediin. Vaikka jo pelkästään Ylonankin esiintyminen olisi syy katsoa tuo FB-feedi niin kyllä kehittämämme konsepti on seuraamisen arvoista. IPhonenia, kraanaa, äänihifistelyä etc.

Ylona UMK 2016 livenä

Kaikki kilpailijat saavat mahdollisuuden esiintyä livenä UMK16 FB feedissä. Tänään on Ylonan vuoro esiintyä livenä ja tehdä UMK historiaa. Yleltä on tullut selkeät ohjeet, joissa määritellään miten video tulee toteuttaa. Kiinteä ehto on, että feedi tulee kuvata iPhonella.  Mielenkiintoista onkin, että videofeedin kuvaus on rajattu iPhoneen. Kamera on erinomainen videokuvaan ja aiomme lisätä muutaman erikoistempun, jotta saamme Ylonan materiaalin mahdollisimman nätisti ulos. Erityisesti tulemme keskittymään hänen jumalaiseen ääneensä ja äänenlaadun striimaukseen. Luonnollisesti kun striimausyhtiöstä on kyse. Kuvaa ehostetaan taaksepäin vetäytyvällä kraanalla. Seuraa siis livenä.

Osallistu #ylonatukholmaan keskusteluun

Ylona on 22-vuotias suomalainen nainen, joka on laulanut vuosia eikä turhaan hänen odoteta nousevan kansainväliseen suosioon. Ylona vastaa itse oman musiikkinsa sanoituksista ja on muutenkin aktiivinen musiikin saralla. Nyt on sinun mahdollisuutesi laittaa suomalaisen euroviisumusiikin alavireisyydelle loppu ja kannustaa Ylona finaaliin. Muista kannustaa Ylonaa sosiaalisessa mediassa tageilla:

#ylonatukholmaan #umk16 #ylonamusic

Tästä pääset UMK Facebook-striimiin .

 

#ylonatukholmaan #umk16 #ylonamusic