Saimme todella hienon mahdollisuuden olla mukana kun Veikkaus luo suomalaista rockkulttuuria. Veikkauksella on ollut Apulannan uran alkuvaiheista kertovan elokuvan ympärillä mielenkiintoinen yhteistyökuvio Apulannan kanssa. Fanit ovat päässeet tekemään Apulannan klassikkoon Teet meistä kauniin-kappaleeseen uuden sovituksen, jota käytetään elokuvan tunnusmusiikkina. Rohkeaa ja todella ajassa kiinni olevaa markkinointia.

111 osallistujaa, 1 voittaja

Kilpailun voittaneesta sovituksesta syntyy Teit meistä kauniin-elokuvan yksi tunnuskappaleista sekä siitä tehdään oma musiikkivideonsa. Ei siis ihan pieni palkinto. Julkistus tehdään livenä keskiviikkona 24.2.2016 kello 19.00 ja kuvauksesta sekä ohjauksesta vastaa legendaarinen bändin ex-basisti ja elokuvaohjaaja Tuukka Temonen.Viime vuosien työt Tuukalla ovat osoittaneet sen, että osaaminen on maailmanluokkaa eikä markkinointitaidotkaan heikot ole. Sen verran on miehestä puhuttu. Mielenkiinnolla odotammekin mitä tuleman pitää. Tuli mitä vaan niin me pidämme striimin pystyssä. Kilpailuun otti osaa 111 sovitusta. Kisan voittaja ratkeaa livenä 24.2.2016 kello 19.00 Veikkauksen Youtube-kanavalla, jonka striimaamme Apulannan legendaariselta treenikämpältä Lahden Hennalasta. Älä missaa tätä tilaisuutta todistaa Apiksen historiaa.

Striimaaminen tekee julkistamisesta shown

Verkon yli lähettäminen eli striimaaminen on nykyään kuin suoralähetys televisiossa. Sen tarkoituksena on pitää yllä jännitystä ja tarjota sovittuna aikana tieto kaikille laitekantaan katsomatta. Oli sitten laitteesi tietokone, tabletti tai matkapuhelin niin homma hoituu nätisti. Suuri ero televisiolähetykseen on kuitenkin se, että keskustelua käydään jo etukäteen verkossa ja fanit voivat luoda odotusta yhdessä. Tapahtumasta syntyy eräänlainen ensi-ilta, jonka ympärillä keskustelua voidaan käydä. Siksi hyvin tehty markkinointi ottaakin huomioon jo tänä päivänä Youtube-liven mahdollisuudet. Tällä kertaa Hennalan treenikämpällä pidetään mielenkiintoinen levyraati, jossa viisi parasta kappaletta esitetään ja voittaja valitaan illan kuluessa. Levyraadin jäseninä näemme Apulannan Sipe Santapukin, Tuukka Temosen sekä Teit meistä kauniin -elokuvan näyttelijät Mimosa Willamon ja Tatu Sinisalon.

Teit meistä kauniin – legenda

Suomalainen rockmusiikki tuntee Juicesta Eppuun monen monta legendaa. Yksi legendaarisimmista kappaleista on myös eittämättä Apulannan Teit meistä kauniin. Kappaleen energinen, jopa aggressiivinen lähestyminen saa joka kuulijan liikkumaan. Siksi onkin vain sopivaa, että uusi sovitus striimata Youtubesta livenä. Striimaminen, se on tätä päivää, niin kuin uusi sovituskin. Se saa sinut liikkumaan missä ikinä oletkin.

#oletvoittaja

Tästä Veikkauksen Youtube-kanavalle.

 

P.S. Ohessa vielä myös striimi lähetyksestä.